Ostalo

Kako pravilno gratinirati jelo? Poslušajte Špičekov stručni savjet!

U sinoćnjoj epizodi naučili smo opet nešto novo!

RTL.hr
23.02.2022 12:00

Tijekom pripreme jela, Ana i Sandra bile su nervozne. Kandidatkinjama je prišao chef Špiček rekavši: "Vi se uvijek smijete, to je lijepo!",a cure su objasnile da je to od straha. "Od očaja se smijemo!". Na to im je on, naravo, ponudio pomoć, a one su ga pitalekako se pravilno gratinira jelo.

"Gratiniranje je nešto gdje treba namirnicu zapeći. Jaka temperatura i brzo. Inače mi u ugostiteljstvu koristimo salamandere za to. Ali vi morate koristiti pećnicu - gornji grijač i temperatura. Znači namirnica biti već termički obrađena, prelivena nekim sosom i začinjena te je samo zapeći", objasnio je Špiček.

Pogledajte video!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.