Ostalo

Kako se poširaju jaja?

U jednoj od epizoda Juan i Ivana poširali su jaja

RTL.hr
18.02.2022 19:00

Poširano jaje je jaje kuhano bez ljuske, čime se dobije nježna tekstura jajeta.

Jaje se pošira u vodi s malo octa. Voda ne smije kipjeti, već se jaje treba kuhati polako.

Važno je i da su jaja hladna i svježa. Nije dobro posoliti voda jer će se bjelanjak odvojiti u tom slučaju.

Pogledajte kako je to Juan objasnio.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.