Ostalo

Špiček pokazao odličan trik! Evo kako maknuti višak masnoće iz jela

Predsjednik žirija opet je dao hvalevrijedan savjet koji bi trebao upamtiti svatko tko voli kuhatiA kako biste izbjegli pojavu previše masnoće, evo savjeta!

RTL.hr
26.03.2021 17:00

Pogreške u kuhanju događaju se i najboljima, a kako onda ne bi i kuharima amaterima, kao što su oni u showu ' Tri, dva, jedan - kuhaj! 'No zato su tu članovi žirija Tomislav Špiček , Željka Klemenčić i Ivan Pažanin koji svojim savjetima itekako pomažu i natjecateljima i gledateljima da poprave svoje znanje.

Špiček je jučer tako Josipa i Danijelu upozorio da se na pilećim nogicama trebaju odrezati nokti, a zatim je primijetio i da im je jelo premasno.

"Podlijevaju s pilećim temeljcem koji je pustio puno masnoće i to nije pravilno", rekao je Špiček, onda im je pokazao odličan trik! Salvetom je pokupio masnoću iz jela. Trebate smo paziti da tava u kojoj to radite ne bude vruća.

A kako biste izbjegli pojavu previše masnoće, evo savjeta!

"Trebao bi se zapržiti temeljac, skuhati, procijediti, masnoću svu pokupiti odozgora i onda njime podlijevati", savjetuje chef Tomek.