Ostalo

Željka se šokirala Špičekovim ponašanjem: 'To je za mene bio povijesni trenutak!'

Željka kaže kako misli da Špiček to nije napravio nijednom u devet sezona koliko se snima show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

RTL.hr
05.02.2022 19:00

U kulinarskoj selekciji u četvrtoj epizodi devete sezone showa 'T ri, dva, jedan - kuhaj! ' jedna skupina kandidata pripremala je teleće brizle, a s obzirom da se malo tko od natjecatelja okušao u tome, bilo je problema.

Probleme su imale i mlade studentice Klara i Kristina čijim jelom Špiček nije bio nimalo oduševljen pa nije ništa komentirao tijekom obilaska.

"Klara i Kristina su uspjele nešto što mislim da nije uspjelo nijednom drugom paru svih ovih devet sezona koliko snimamo, a to je da Tomek nije rekao nijednu jedinu riječ u obilasku. Samo je gledao što rade i blagonaklono to promatrao i nije imao srca apsolutno ništa reći. Samo tišina... To je za mene bio povijesni trenutak", rekla je Željka .

Klara i Kristina pripremale su teleće brizle na povrću i nisu prošle dalje, no nakon odustajanja Arna i Elene, uskočile su kao osmi par koji će se natjecati u devetoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Nove epizode gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u!