Ostalo

Znate li što je smeđa zemlja u kulinarstvu? 'To je samo malo moderniji naziv za...'

Tijekom pripreme svog jela, Sandra je znatiželjno pitala Špičeka što je to smeđa zemlja u kulinarstvu.

RTL.hr
23.02.2022 16:00

"Smeđa zemlja, to je samo naziv... Sandra, znaš kako izgleda zemlja? Znači, namirnica koju ćeš posušiti, zapeći i izmrviti, kao podlogu je napraviti za jelo, to u kulinarstvu koriste. Znači, moraš je smrviti", objasnio je Tomislav Špiček .

Sandra je komentirala da misli da kestenje ne može same smrviti. "Oni su ukusni, slatki sami po sebi, ja bih ih stavio u pećnicu, da li ih želiš začiniti s čim ili ne i ond ih namrviti, kao da mrviš orahe", objasnio joj je Tomislav.

"To su samo malo neke modernije riječi", poentirao je Špiček kasnije.

Detaljnije objašnjenje pogledajte u videu!