Što lijepa Zadranka kaže o novoj sezoni, ali i svom novom kolegi Domagoju Jakopoviću Ribafishu, pročitajte u intervju.
Sedma je sezona Kuhaj", a obično kažu da je sedma godina krizna. Pa ima li krize na setu? Kakva je atmosfera?
S 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nije kao s brakom, nema krize u sedmoj godini. Dapače, nama je sve bolje.
Dosta toga se skuhalo u proteklim sezonama, ali postoji li jelo nekog kandidata kojeg se rado prisjetiš? Je li ti nešto posebno ostalo u sjećanju?
Zauvijek pamtim Dragana i Vericu koji su pripremili jaja, krvavice i škampe. Špiček nije htio ni probati, ali zbilja je izgledalo ukusno.
U sedmoj sezoni imaš i mušku podršku – Ribafisha. Kako se snalazite i je li ti mrvicu neobično što sad moraš malo manje pričati?
Ma prelijepo mi je. Podijelila sam teret i sad zajedno zezamo žiri. Baš mi je lijepo s Ribom, super ugodan i normalan tip.
Hoćemo li i u ovoj sezoni svjedočiti rivalstvu između Zagorja i Dalmacije, tj. između Špičeka i Pažanina, ili je Željka donijela mir?
Bit će rivalstava, ali neke druge prirode. I Riba i ja uvest ćemo namjerno neke nemire.
Događa li ti se da te susjede/tetke/prijateljice mole da pitaš Pažanina ili Špičeka za neki savjet oko kuhanja?
O, da! Svako malo. Kad dođem u Zadar, ljude više zanima kako je Špiček nego kako sam ja!
I sama jako voliš kuhati. Jesi li više tip za dalmatinsku hranu ili kontinentalnu?
Ipak više za dalmatinsku.
Ima li nešto što nikad ne bi pojela?
Rekla sam da nikad ne bih tripice pa sam i to probala. Zanimljivo je kušati različite i nove okuse, tako da me slobodno pozovite, otvorena sam za isprobavanje.
Sjećaš li se prvog jela koje si napravila?
Ne sjećam se. Nekako kao da kuham oduvijek, počelo je s podgrijavanjima, pa pomfrit, palenta, riža, tjestenina.... Kraj se ne nazire.