Ostalo

Doris: U mom Zadru ljude više zanima kako je Špiček nego kako sam ja!

U sedmoj sezoni kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", koji uskoro kreće na RTL-u, voditeljsku palicu, kao i ranijih sezona, držat će Doris Pinčić Rogoznica.

RTL
08.10.2019 11:00

Što lijepa Zadranka kaže o novoj sezoni, ali i svom novom kolegi Domagoju Jakopoviću Ribafishu, pročitajte u intervju.

Sedma je sezona Kuhaj", a obično kažu da je sedma godina krizna. Pa ima li krize na setu? Kakva je atmosfera?

S 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nije kao s brakom, nema krize u sedmoj godini. Dapače, nama je sve bolje.

Dosta toga se skuhalo u proteklim sezonama, ali postoji li jelo nekog kandidata kojeg se rado prisjetiš? Je li ti nešto posebno ostalo u sjećanju?

Zauvijek pamtim Dragana i Vericu koji su pripremili jaja, krvavice i škampe. Špiček nije htio ni probati, ali zbilja je izgledalo ukusno.

U sedmoj sezoni imaš i mušku podršku – Ribafisha. Kako se snalazite i je li ti mrvicu neobično što sad moraš malo manje pričati?

Ma prelijepo mi je. Podijelila sam teret i sad zajedno zezamo žiri. Baš mi je lijepo s Ribom, super ugodan i normalan tip.

Hoćemo li i u ovoj sezoni svjedočiti rivalstvu između Zagorja i Dalmacije, tj. između Špičeka i Pažanina, ili je Željka donijela mir?

Bit će rivalstava, ali neke druge prirode. I Riba i ja uvest ćemo namjerno neke nemire.

Događa li ti se da te susjede/tetke/prijateljice mole da pitaš Pažanina ili Špičeka za neki savjet oko kuhanja?

O, da! Svako malo. Kad dođem u Zadar, ljude više zanima kako je Špiček nego kako sam ja!

I sama jako voliš kuhati. Jesi li više tip za dalmatinsku hranu ili kontinentalnu?

Ipak više za dalmatinsku.

Ivan Pažanin, Doris Pinčić Rogoznica, Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Domagoj Jakopović Ribafish

Ima li nešto što nikad ne bi pojela?

Rekla sam da nikad ne bih tripice pa sam i to probala. Zanimljivo je kušati različite i nove okuse, tako da me slobodno pozovite, otvorena sam za isprobavanje.

Sjećaš li se prvog jela koje si napravila?

Ne sjećam se. Nekako kao da kuham oduvijek, počelo je s podgrijavanjima, pa pomfrit, palenta, riža, tjestenina.... Kraj se ne nazire.