Ostalo

Anita i Jasna: Razmjenjuju recepte, ali slastice nisu pekle zajedno!

Kćer i majka iz Zagreba odlično se snalaze u kuhinji, no tek će u showu 'Tri, dva, jedan – peci!' po prvi put zajedno stati za radnu jedinicu kako bi svojim slasnim delicijama očarale istančana nepca žirija.

Press
07.12.2016 13:45

Prateći redovito prijašnje sezone showa, Jasna Azinović odlučila se prijaviti u utrku za titulu najboljeg amatera slastičara te sa sobom povesti Anitu Husanović . Majka i kćer iz Zagreba inače nemaju praksu kuhati zajedno, već rado razmjenjuju recepte pa će stoga njihov nastup u showu biti prava prilika za testiranje njihovog odnosa koji je 'uzbudljiv i pun iznenađenja'.

321 peci

Jasna je vrlo kreativna osoba i pravi radoholičar. Njezina najveća osobina je što može raditi više stvari odjednom (multitasking), a mana emotivnost i netolerancija na stres. Voli pripremati razne vrste kolača i torti, od onih jednostavnih poput medvjeđih šapa do malo zahtjevnijih kao što je kolač od cornfleksa s jabukama. Iako nema stručno zvanje, Jasna je bila pionir izdavač i urednik modnog i kulinarskog časopisa. Velika joj je želja upisati se na stručni slastičarski tečaj kod stranih poznatih slastičara.

Anita je suprotnost svoje majke Jasne - vesela, komunikativna i odlučna samohrana majka troje djece, koja se itekako zna boriti sa svakodnevnim stresom. U njezinoj obitelji, koju dijeli s čak dva psa i zečićem, uvijek je veselo i živahno te nikada dosadno. Anita priznaje kako nikada ne odustaje od cilja, kao i da ne voli gubiti. Njezina najbolja slastica svakako je parfe torta od sira.