Ostalo

Elizabeta i Admira: Svekrva i snaha zajedničkim snagama do pobjede

Od ponedjeljka na male ekrane vraća se najslađi slastičarski show RTL-a, u kojem će za jednom radnom jedinicom stati i svekrva i snaha iz Rijeke koje se u stvarnom životu itekako cijene i poštuju.

Press
05.12.2016 13:15

Snaha Admira Eibek i svekrva Elizabeta Vrban u stvarnom se životu samo časte epitetima. I dok Amira cijeni Elizabetinu spretnost i brzinu u kuhinji, Elizabeta rado svima govori kako je njezin sin najsretniji muškarac na svijetu jer nije mogao naći bolju ženicu".

Admira je jednostavno kompletna žena. Uvijek se šalimo da je 'žena, majka, kraljica', al ja stvarno mislim da je tako. Ona je vrijedna, kod kuće sve izgleda predivno. Zna kuhati, zna se organizirati s dječicom koja su predivna. Uvijek je uredna... Uistinu nemam joj šta prigovoriti.", hvali Elizabeta Admiru, suprugu svog sina.

Admira je frizerka, a Elizabeta krojačica i pjevačica. Obje dolaze iz Rijeke i imaju prilično zanimljivu priču o prvom susretu.

Moj sin je rekao: 'Mama, ja sam se zaljubio u jednu jako lijepu curu. Volio bih da je odeš vidjeti, pa da mi kažeš što ti misliš. Slučajno prođi pored njezinog frizerskog salona, pa mi javi mišljenje'. Nije mi se svidjela ta njegova ideja, pa sam joj radije napravila neki kolač – jer tko ne voli slatko? Međutim, napravila sam pogrešku jer sam joj donijela kolač s cimetom. A ona ne voli cimet! Pomislila sam: 'Ajme, šta će ta cura sada misliti o meni''", ispričala nam je Elizabeta.

321 peci

Kolači su im tako obilježili poznanstvo koje traje već sedam godina. Obje ih vole i peći I jesti, pa im je bilo posve prirodno prijaviti se zajedno u show 'Tri, dva, jedan – peci!'. Admira priznaje da Elizabeta radi bolje kolače, dok je ona maher za dekoracije i stvari koje traže staloženiju, mirniju ruku".

Vesele Riječanke ne obećavaju svađu, već samo dobru zabavu – i to od ponedjeljka 12. prosinca u novoj sezoni najslađeg RTL-ovog showa 'Tri, dva, jedan – peci!'.