Simpatična Tea Mamut u intervjuu za Večernji list priznala je kako uživa u vezi s kuharom Markom Gajskim, u čijoj će rodnoj Slavoniji ove godine dočekati Božić. Iako bi mnogi očekivali da će se 'raspištoljiti' brojnim slasticama za blagdane, Tea će kod Markovih pripremiti samo dva, ali vrlo slasna kolača, orahnjaču i makovnjaču. Iako su to tradicionalne slastice, Tea će ih pripremiti na nešto moderniji način.
Kroasani su jako teški za napraviti, ako ne i najteži u slastičarstvu. Kod njih je puno bitnih stavki, ali najbitnije je da su temperatura maslaca i tijesta iste prilikom valjanja. A trik dobre pite je u tijestu... Volim američka tijesta koja imaju malo veće komadiće maslaca zbog čega se tijekom pečenja razlistaju", otkriva Tea koja je svoju karijeru profesionalne slastičarke gradila u vrhunskim restoranima u Americi i Europi, no nikada dosad nije imala ženu za šeficu.
Još nisam radila za ženskog chefa slastica. Činjenica je da su čak i u slastičarstvu zastupljeniji muškarci. To je težak posao, žrtve su goleme i dosta žena ne uspije opstati. Ali opet, svaki nas je dan sve više.", kazala je Tea koja je pripremala slastice za brojne holivudske zvijezde. Jedino je za glumicu Natalie Portman dva puta pripremala desert.
Došla nas je i pozdraviti u kuhinju, a ja sam bila uzbuđena kao malo dijete!", kroz smijeh se prisjeća mlada Splićanka, koju od sutra u 20:15 gledamo na RTL-u, u svojem debitanstkoj ulozi članice žirija showa 'Tri, dva, jedan – peci!'.