Ostalo

"Ovo nam je bio odličan team building!"

Valentina Mišković i Kristina Pilko Demirkiran svoju su ljubav prema pravljenju slastica hrabro pokazale gledateljima showa Tri, dva, jedan – peci!" i dokazale da se s kremama i biskvitima odlično snalaze. Finale im je izmaklo za dlaku, no bez obzira na to, cijelo bi iskustvo ponovile, barem Kristina.

Press
22.12.2016 16:59

Meni je bilo super!Bila je superzabava, to je show i definitivno bi ponovno. Jedino mi je žao što je kratko trajalo. Najveći izazov je bilo pobijediti sam sebe", kazala je Kristina. Osjećale smo malen pritisak zbog toga što smo si morale u glavi posložiti da su sastojci i vrijeme bili ograničeni. To mi je bio najveći problem. Kad si doma, ako ti treba nešto, otvoriš ladicu i uzmeš. Ako u tijeku izrade recepta odlučiš nešto napraviti drugačije, možeš", kazala je Valentina koja je prijateljstvo s Kristinom započela na poslu.Upravo je zato njihov nastup u showu bio poput nabrijanog" team buildinga.

Cijelo iskustvo je bilo vrlo zanimljivo i poučno, i to ne samo u kontekstu slastičarstva nego i u upoznavanju samog sebe. Ispitala sam svoje granice, vidjela koliko i kako mogu surađivati s ljudima. Kristina i ja se ne poznajemo toliko dugo, ali smo odlično surađivale. Ovo nam je bio kao neki teški team building", dodaje Valentina koja će na Badnjak stati pred oltar, i to u Kristininoj pratnji.

Prošli vikend sam kod kuće imala darivanje i feštu tako da smo ispekle 15 vrsta kolača. Uskoro će vjenčanje pa više ne smijem peći", kaza je kroz smijeh Valentina. Većinu kolača koje smo radile u showu smo pripremile taj dan gostima", dodala je Kristina.

Uvijek smo bile sigurne u svoje recepte i u svoje kolače i ako smo nešto pogriješile, točno smo znale što. Tea je znala doći do naše radne jedinice i pitati nas kako bi nešto napravile samo da se uvjeri da nešto stvarno znamo raditi. Niti jednom nas nije uspjela zbuniti", kazala je kroz smijeh Valentina, a Kristina dodala kako mora pohvaliti dobrog duha" showa, Raula Lajtmana, profesionalnog chefa zaduženog za nabavku sastojaka od kojih su naši kandidati pripremali slatke delicije.

On je bio čarolija, dao mi je mnogo divnih i korisnih savjeta i objasnio kompletnu fiziku i kemiju slastičarstva".