Ostalo

Tea Mamut: 'Restoran s 3 zvjezdice je kao da radiš u vojsci'!

Članica žirija našeg showa 321 Peci u intervjuu za Radio Sarajevo ispričala je svoje doživljaje iz jedne od najpoznatijih kuhinja na svijetu.

Press
04.12.2016 19:39

Tein kulinarski san započeo je od mladih nogu ali se ispunio odlaskom na prestižnu akademiju Culinary Institute of America . Jednom je bila emisija na RTL-u o toj prestižnoj akademiji i znala sam da je to mjesto za mene. Pet mjeseci kasnije moj san se ostvario.", ispričala je Tea u radijskom eteru.

Nakon toga uslijedili su razni restorani pa i oni s tri Michelin zvjezdice - Najveći izazov je bilo uopće raditi u tom vrhunskom restoranu jer je to zaista kao u vojsci. Moram priznati da je malo falilo da odustanem ali srećom imala sam čvrstu volju i želju i uspjela sam odraditi tu godinu dana. Radila sam za Natalie Portman u dva navrata - naravno nervoza je bila velika - zatim za Kate Hudson, Jimmyja Fallona i Michaela Douglasa ".

Ipak, Tea se odlučila vratiti u svoju Hrvatsku gdje je izgradila zavidnu karijeru. Uskoro je imate priliku gledati i u 321 Peci na našem programu – pratite nas i dalje!