O ovogodišnjim natjecateljima ima riječi pohvale i kaže, svake godine su sve napredniji.
Na Jelinčićevo pitanje kako pripremiti dobar kolač, kaže:
Treba se držati recepta, od odokativnog dodavanja sastojaka nemate ništa. Ako imate dobar recept, trebate ga se i držati. Isto tako je bitno da su sastojci na sobnoj temperaturi, da ne bude da je margarin topao, a jaja hladna.
Žakline je najavila i finalnu emisiju, koja je na programu u četvrtak, u 20:15.
U finalu će biti finih torti, bit će vrlo napeto jer je bilo kojekakvih situacija, ali vam neću otkriti što vas sve čeka", kazala je Žakline te našem Tomislavu dala savjet kako da postane dobar slastičar.
Morate imati ljubav prema pečenju kolača. Slastičarstvo je nauka i trebaš puno toga proći dok ne shvatiš kako stvari funkcioniraju. Ljudi lako odustanu kad vide da im ne idu stvari iz prvog pokušaja", kaže Žakline, koju i večeras, zajedno s ostalim članovima žirija i natjecateljima, možete gledati u 20:15 u novoj emisiji Tri, dva, jedan – peci!".