Ostalo

Elizabeta i Admira: Snježna gruda

Press
2016-12-13 20:15

Sastojci:

Priprema:

Jaja umutiti dodati brašno, prašak za pecivo, šečer, ulje i malo soli peći na 170 cca 20 min. Na laganoj vatri istopiti čokoladu, dodati vrhnje za kuhanje. Kada se ohladi biljno vrhnje stučeno dodati. Ukrasiti jagodicama i bijelom cokoladom i pistaciom ukrasiti.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.