Ostalo

Jakov i Domagoj: Božićna tradicija

Press
2016-12-22 20:36

Sastojci:

Opis recepta:

Na pari rastopiti 80 g masnoćei 80 g čokolade. Odvojiti žutanjke od bjelanjaka pa bjrlanjke istući u snijeg. Žutanjke izmiksati sa 60 g šečera, dodati vanilin šečer, koricu od limuna i naranče, 2 žlice kakao praha,80 g škrobnog brašna, prašak za pecivo i 100 g grubo sjeckanih oraha. Sve zajedno izmiješati pjenjačom i u smjesu dodati rastopljenu čokoladu. U dobivenu smjesu potom lagano umiješati snijeg od bjelanjaka. Kalup za pečenje namastiti maslacem i izliti smjesu u njega. Peći 30-35 min na 170C.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.