Sastojci:
Priprema:
Pjenasto umutimo masnoće sa 200 g šećera u prahu te postepenododajemo žumanjke. Zatim 150 g otopljene čokolade3 žlicekakaa, 50 gbrašna, puding i pola prašak za pecivo pomiješamozajedno te dodamo smjesi od žumanjaka i čokolade.
Dodamo još i 100 ml mlijeka i bjelanjke istučene u snijeg. Pečemo smjesu na 180*C pola sata, usitnimo i pustimo da se malo ohladi. Za kremu zagrijemo slatko vrhnje i s njim prelijemo čokolade te miješamo dok se ne istope.
Biskvit i krema se pomiješaju zajedno i odvoji su u 3 djela te u jedan doda cimet, drugi rum a jedan ostaje cista čokolada.Oblikuju se kuglice i stavljaju na hlađenje. Za to se vrijeme priprema čokolada za dekoraciju. Bijela se čokolada topi na pari sa malo ulja. Dekoriraju se kuglice namakanjem u čokoladu i po želji sa mrvicama za ukrašavanje . Stiropor se omota papirom za zamatanje i popsi se opsluže zabodeni u stiropor.