Ostalo

Jakov i Domagoj: Šareni jestivi Božić

Press
2016-12-19 20:15

Sastojci:

Priprema:

Istući 150 g masnoćei 120 g šećera u pjenastu smjesu i dodati jedno jaje. Dodati začine i limunovu koricu. U to dodati120g prosijanog glatkog brašna, 120g mljevenih badema, 120 g krušnih mrvica i zamijesiti glatko prhko tijesto. Ostaviti u hladnjaku 1 sat. Razvaljeni na debljinu 3 mm. Raditi razne oblike i peći ih na 200C 10-12 min. Ukrašavati po želji iceingom za koji tučemo jedan bjelanjak penjaćom samo da se zapjeni i u njega postepeno dodajemo 200 - 250 g šećera u prahu. Smjesa mora biti glatka bez grudica. Gustoća po želji.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.