Sastojci:
Priprema:
BISKVIT:
Miješati žumanjke i šećer te postepeno dodavati 10 žlica vode. Kada se izmiješa dodati brašno, orahe i pola praška za pecivo. Na kraju dodati snijeg od bjelanjaka. 180C, oko 20 min
KREMA:
Pomiješajte sir, šećer, vaniliju i koricu naranče. Dodajte istučeno hladno vrhnje za šlag pa sve zajedno lagano izmiješajte dok ne dobijete željenu gustoću. Ohladiti.
GLAZURA:
Zagrijati slatko vrhnje te preliti preko čokolade. Pustiti min da se čokolada istopi i onda sve promiješati u sjajnu glazuru i time preliti tortu.
Pečeni biskvit rezati na 3 ili 4 kore. Srednjim korama izvaditi krug u sredini. Slagati cijelu koru, pa kremu, pa opet kore dvije s rupama. U rupe staviti M&M bombone i na kraju staviti cijelu koru i ukrasiti čokoladnom glazurom.