Ostalo

Jasna i Anita: Jurajeva torta

Press
2016-12-12 20:15

Sastojci:

Priprema:

Ispeći biskvit od maka, jabuka i jaja, preliti ganache. Staviti tanki sloj moussa od kestena. Jedan svijetli biskvit premazati parfeom od mandarina, tamni parfeom od maline, rolati u krug i okomito posložiti. Premazati moussom od kestena i preliti sjajnom glazurom te krasiti jagodama.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.