Ostalo

Katija i Kristina: Čokoladna frangipane torta

Press
2016-12-12 20:15

Sastojci:

Priprema:

Pomiješamo sastojke za tijesto, ispečemo tanki biskvit na 180'C. Ohlađeno premažemo marmeladom. U kremu koju smo skuhali na pari, malo ohlađenu, dodamo tučeno slatko vrhnje. Preko kreme stavimo čokoladnu ocaklinu (toplo slatko vrhnje prelijemo preko čokolade). Od narančine kore napravimo arancine.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.