Ostalo

Tomislav i Krešimir: In Divo

Press
2016-12-12 20:15

Sastojci:

Priprema:

1. Za biskvit odvojiti bijelanca od žumanjaka te istući snijeg i dodati ostale sastojke za biskvit. Na kraju dodajte par kapi željene boje za kolače. Smjesu namažite u lim za pećenje i pecite na 180. Ponovite to i sa ostala dva biskvita.

2. U mlijeku otopite bijelu čokoladu sa šečerom. Malo mlijeka ostaviti za razmutiti žumanjke, gustin i brašno. Kad mlijeko zakuhati smjesu i kuhati par minuta. Kremu staviti na hlađenje.

3. Staviti želatinu da nabubri. Ohlađenu kremu izmiksati. Istući slatko vrhnjei dodati ga u razrađenu kremu. Pred kraj miksanja dodati želatinu.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.