Sastojci:
BISKVIT
Umiksati masnoću da postane kremast, umiješati šećer, vanilin šećer, sol i ekstrakt. Dodavati jedno po jedno jaje. Prosijati brašno, škrobno brašno i prašak za pecivo i u dva navrata umiješati u smjesu od jajaj. Uliti u pripremljeni kalup i peći na 160 cca 40 min. Ohladiti i prerezati na 3 dijela.
KROKANT
Zagrijavati zvijezda stolni, šećer i nasjeckane bademe. Izliti na pek papir i ostaviti da se ohladi.
KREMA
Mlijeko zakuhati. Pjenasto umiksati žumanjke sa šećerom i dodati malo mlijeka da se žumanjci zagriju pa preliti ostatkom mlijeka. Kuhati na pari dok se ne zgusne cca 15 min pa ohladiti. U ohlađeno umutiti masnoću. Kremu podijeliti na 3 dijela.
PRELJEV OD RIBIZLA
U posudu na laganu vatru stavite vodu, šećer, limunov sok, kuhajte dok se šećer ne otopi. Dodajte ribizle i cimet i kuhajte na laganoj vatri 10-ak minuta.
Gustin promiješajte s 4 žlice vode, umiješajte u ribizle i miješajte dok se smjesa ne zgusne. Ostavite da se skroz ohladi.
SLAGANJE
Kora – preljev od ribizla – krema – kora itd. dok se svi sastojci ne utroše. Ukrasiti ostatkom kreme, krokantom, višnjama i marcipanom.