Sastojci:
BISKVIT
Zagrijte pećnicu na 180 C. Podmažite lim masnoćom i stavite pergament papir na dnu. Rastopiti masnoću. Tući bjelanjke s pola šećera, a žumanjke sa preostalim šećerom na pari.
Pomiješajte žumanjke sa bjelanjcima i dodajte brašno, promiješajte pa dodajte i rastopljeni masnoću. Sjediniti. Prebaciti u kalup za tortu. Pecite u pećnici oko 15 minuta do zlatno smeđe boje. Ostaviti kolač da se ohladi, izvadite ga iz kalupa i uklonite papir za pečenje. Prerezati na 3 dijela.
NADJEV OD VOĆA
Voće staviti u lonac na vatru i zakuhati sa šećerom. Pomiješajte škrobno brašno s vodom i umiješajte u voće. Kuhati oko 2 minute i rashladi.
KREMA
Umiješajte masnoću (sobne temperature) s šećer i dodajte mascarpone. Izmiksati u prozračnu kremu. Prvi dio biskvita staviti u prsten (8 cm), premazati ga nadjevom od voća, prekriti drugim biskvitom, premazati dijelom kreme i pokriti ostatkom biskvita. Torticu premazati ostatkom kreme i ohladiti. Ukrasiti marcipanom. Dio marcipana pomiješati sa kakao prahom da dobijemo smeđu smjesu a u dio dodati sok od cikle da dobijemo rozu smjesu.