Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UVIJEK SVOJA

Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom i sinom stigla na vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje

Ana Gruica Uglešić na vjenčanju prijateljice pojavila se u vrlo odvažnoj modnoj kombinaciji. Riječ je o crnoj kreaciji s topom i suknjom, a jednako stylish bili su i njezin sin te suprug Boran

Image
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, psihijatar Boran Uglešić bliski su obiteljski prijatelji s Iris Rajčić i Markom Livajom. Zajedno odlaze na druženja, poglavito utakmice Hajduka i hrvatske reprezetacije, a njihovo vjenčanje naravno nikako nisu mogli propustiti. Ana je za ovu veliku splitsku feštu odabrala crnu kombinaciju, odnosno top i suknju, a u prvom planu je njezin isklesani trbuh. Njezin suprug u rukama je nosio ogroman buket cvijeća, a posebno se istaknuo i Anin sin kojeg je odjenula u elegantno odijelo. Par nije skidao osmijeh s lica, a kako i bi kada im se napokon službeno žene veliki prijatelji. Crkveni obred je u crkvi sv. Frane, a fešta će se nastaviti u restoranu Adriatic Grašo.

Dosad je na svadbu stigla glazbenica Doris Dragović, inače ujna mladenke, koja je i putem RTL.hr-a paru poželjela svu sreću te istaknula kako ono najvažnije već imaju, a to su djeca. Također, stigla je i mladenka koja se skrivala ispod kišobrana, dok je njezin partner fotografima pozirao s osmijehom na licu.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/5d41f74c-ca2d-11ec-ad3b-6ee961d9c84a/original

Izvor: Gordan Vasilj

Za ovu su prigodu Livaja i Iris zakupili Sustipan, a tijekom vremena zakupa prostora građanima će biti zabranjeno pristupiti tom djelu, a za to će se dodatno pobrinuti i jake zaštitarske snage. Osim Sustipana, osiguravat će se i restoran Adriatic Grašo. Livaja i Iris sve su pokušali držati u strogoj tanosti, a to i ne čudi budući da Rajčić nije sklona dijeliti privatnost, a ne voli niti medijski istupati u vidu intervjua. Po tom pitanju ni splitski heroj nije drugačiji.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DRAMA NA POMOLU

Dva vjenčanja, dvije presude: Saša nezadovoljna, Zoran prezadovoljan: 'Sve ono što sam zamislio - apsolutno je tu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba