Play ponuda
Play ponuda
Popularna serija

Bili smo na snimanju „Andrije i Anđelke“! I da, doista su zabavni kao i ispred kamere!

Otkad je u listopadu prošle godine serija „Andrija i Anđelka“ zaživjela u programu Prve srpske televizije, popularnost joj ne jenjava. Štoviše, samo raste.

Image
Foto: RTL
Press/ 25.1.2016. u 10:00
Play ponuda

Vrlo brzo serija je prešla granice Srbije i postala popularna i u susjednim zemljama. Od 18. siječnja imate je priliku gledati i u programu RTL-a i  može se reći da je apsolutno na listi emisija koje morate pogledati prije odlaska na spavanje.

Andrija i Anđelka, koje igraju Andrija Milošević i Anđelka Prpić, mlad su zaljubljeni par suočen sa svakodnevnim problemima, situacijama, svađama, pomirenjima… I nije to ništa čemu svaki dan ne svjedočimo u stvarnom životu, ali kada njih dvoje svojom glumom svakoj sceni daju dozu zabave i humora, dobijete jednu od najuspješnijih serija u regiji zadnjih nekoliko godina. 

Image

Na setu serije 'Andrija i Anđelka'

Fotogalerija
Image

Na setu serije 'Andrija i Anđelka'

Fotogalerija

A kako bismo se uvjerili jesu li Andrija i Anđelka doista onakvi kakvima se čine na ekranu, posjetili smo ih na snimanju serije u centru Beograda. Raspored snimanja uistinu im je zatrpan, snimaju i po 12 sati dnevno, a ono što mi vidimo u nešto manje od 30 minuta na TV-u, oni u prosjeku snimaju dan i pol. No unatoč svemu, Andriji i Anđelki osmijeh s lica ne silazi jer rade ono što vole i oboje su složni da ne bi imali ništa protiv kada bi ih gledatelji do kraja života pamtili pa ovoj seriji. Sudeći po reakcijama ljudi koji ih sreću na ulici, tako će i biti. Naime, dok su iz stana u kojem se serija snima dolazili do obližnjeg kafića u kojem su ih čekali novinari, Andrija i Anđelka su nerijetko morali zastati, odazvati se ili fotografirati s obožavateljima. No na tu situaciju su se već naviknuli i nimalo im ne smeta, a šale se i da bi mogli pokrenuti vlastiti posao u kojem bi samo ljudima čestitali rođendane i ostale prigode jer upravo ih to obožavatelji najčešće traže.

I samo da potvrdimo – Andrija i Anđelka uživo zbilja jesu jednako zabavni kao na ekranu.

Gledati ih i večeras možete na RTL-u u 21:45, i to u dvostrukom izdanju. Jedna emisija na programu je prije RTL Direkta, a druga nakon. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEČERA ZA 5 NA SELU

VIDEO - Nikola je najveći seoski šaljivdžija: Jednom prilikom objavio je vlastitu OSMRTNICU!

Play ponuda

Više s weba