Play ponuda
Play ponuda
Popularna serija

Kako su Andrija i Anđelka postali „Andrija i Anđelka“?

Serija “Andrija i Anđelka“ nastala je po kanadskom scenariju na francuskom jeziku „Un gars, una fille“ i, kako su otkrili producenti Zorana Popović i Filip Đorić, tri godine se pregovaralo o početku snimanja srpske verzije.

Image
Foto: RTL
Press/ 27.1.2016. u 9:00
Play ponuda

A kako se sve što se dugo čeka, na kraju i isplati, tako je i serija „Andrija i Anđelka“ ostvarila rezultate kojima se nitko nije nadao.

Andriji Miloševiću uloga je ponuđena odmah jer je producentica Popović upravo njega vidjela kao idealnog muškarca koji vječno prigovara na sve, ali beskrajno voli svoju nježniju polovicu.

- Nismo znali kako će publika prihvatiti ovaj format. Kad se dva ista glumca pojavljuju stalno, to na duge staze može dosaditi. Pa ni ja sam sebe ne mogu gledati u ogledalu duže od dvije minute – smije se Andrija te opisuje kako je uopće pristao glumiti u seriji. Naime, Zorana Popović ga je zvala neprekidno, a on joj se nikada nije javio. I kada je shvatio da neće odustati, javio joj se, a ona mu je ponudila ulogu koja mu se u startu svidjela. Pilot je snimljen prije tri godine , a tada je upoznao i svoju partnericu iz serije, Anđelku Prpić.

- Događalo mi se da uvijek za projekte u koje vjerujem moram dugo čekati realizaciju. Tako je bilo i sa serijom „Žene s Dedinja“. Kada se napokon počela emitirati, ostala sam trudna. Zato sam nakon što sam dobila ponudu za „Andriju i Anđelku“ otišla ginekologu i mislila si: „Sad će mi reći da sam opet trudna“ – šali se Anđelka.

Zadovoljni su i sretni što je serija doživjela velik uspjeh te iako snimaju po cijele dane i to kombiniraju s privatnim životom, uživaju u svakoj sceni. 

Seriju možete i večeras gledati u 22:45 nakon RTL Direkta.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
možda i to uskoro

Znate li u kojem se mjestu još nije snimala 'Večera za 5 na selu'? Prošli smo sve osim…

Play ponuda

Više s weba