Play ponuda
Play ponuda
LJUBAVNI TROKUT

Ana slučajno zatekne Viktora i Klaru u krevetu!

Klara pakira stvari i sprema se otići. Ne želeći je izgubiti, Viktor joj kaže da je voli! Tada Ana zabunom ulazi u krivu sobu i zatekne Viktora i Klaru ispod plahte! Zanima vas što se zatim dogodilo?! Doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 9.10.2014. u 13:23
Play ponuda

Elena će tužiti Patrika za pokušaj ubojstva?!

Patrik i Dinka se pokušavaju obraniti i uvjeriti Elenu da nisu željeli da Luka ozbiljno strada, ali Elena prijeti policijom i poziva Veru za svjedoka. Vera ipak staje na Dinkinu stranu, a Luka odlazi u ambulantu na pregled.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Iako Ana moli Elenu da se smiri, ona je odlučna optužiti Patrika za pokušaj ubojstva.  Optužuje Dinku da je nagovorila Patrika da joj ubije sina kad već nije mogla dokazati da je umiješana u Markovo ubojstvo. Petar prijeti Patriku da, ako se ovako nešto ponovi, više neće sjediti prekriženih ruku!

Je li Tilda platila Boži da se riješi Marka?!

Ana u staroj Tildinoj kući pronalazi razne uspomene iz svog i Petrovog djetinjstva, ali i potvrdu o isplati velikog honorara Boži na dan 24.6.1981.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Premda ni sama nije sigurna što bi to moglo značiti, odnosi dokument Petru, koji odlazi Boži pokazati uplatnicu. Zašto je Tilda Boži isplatila toliki novac?! I to baš na dan kada je Marko nestao!

Ana zatekne Viktora i Klaru u krevetu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Klara pakira stvari i sprema se otići. U tom trenu u sobu ulazi Viktor i moli je da ostane i ispričava joj se za ono što se dogodilo na jahanju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ne želeći je izgubiti, kaže joj da je voli! Ana, koja je s Petrom došla na imanje, odlazi potražiti Miju da porazgovaraju o vještici koju je srela u šumi. Zabunom ulazi u krivu sobu i zatekne Viktora i Klaru ispod plahte! Zanima vas što se zatim dogodilo?!

Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Procurio pornić poznate voditeljice

Play ponuda

Više s weba