Play ponuda
Play ponuda
Elena napušta Božu

Andrija je otac Tamarina djeteta?!

Elena napušta Božu, ali on se ne može s time i odluči još jednom pokušati razgovarati s njom. No zbog uzrujanosti mu pozli i pada na zemlju gdje ga pronalazi zabrinuti Viktor. Hoće li Božo preživjeti, saznajte u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati.

Image
Foto: RTL
RTL/ 23.10.2014. u 13:00
Play ponuda

Andrija je otac Tamarina djeteta?!

Tamara ipak odlučuje Luki prešutjeti istinu o trudnoći. Igrom slučaja Vera shvati što Tamara skriva, ali obeća da nikome neće reći da je trudna. Tamara pokušava kontaktirati Andriju, no iako ga uspije dobiti, shvaća da se na njega, kao i dosad, neće moći osloniti. Zato mu prešuti trudnoću i činjenicu da je možda otac!

Inspektorica zatvara ambulantu!

Inspektorica planira zatvoriti ambulantu jer je Ana zaposlena kao medicinska sestra, a obavlja posao liječnika opće prakse. Nakon što je podsjeti na Magdaleninu nesreću, Ana preispituje svoje odluke i liječničke sposobnosti.

Tilda obeća Patriku da će šutjeti o nezgodi koja se dogodila Sabini ukoliko on pristane raditi za nju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Elena napušta Božu!

Elena optužuje Božu i Mariju da su je zajedno držali zatvorenu. Božo odluči zaštititi Mariju i preuzima odgovornost na sebe. Pokušava umiriti Elenu i ispričati joj se zbog svoje impulzivne reakcije, no ona ga napušta. Božo se ne može pomiriti s gubitkom Elene i odluči još jednom pokušati razgovarati s njom. No zbog uzrujanosti mu pozli i pada na zemlju gdje ga pronalazi zabrinuti Viktor. Hoće li Božo preživjeti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske

Play ponuda

Više s weba