Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uzbudljiv tjedan u ivanju

Andrija saznaje da Klara nije trudna i traži novac u zamjenu za šutnju!

Klara će od Andrije, koji je u sve većim problemima zbog Magdalene, doznati da nije trudna. Andrija će je ucijeniti i tražiti novac u zamjenu da nikome ne kaže da nije trudna.

RTL/ 21.11.2014. u 12:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uzbudljiv tjedan u 'Vatrama ivanjskim' donosi nove ljubavne drame, intrige, zaplete i teške odluke s kojima će se morati suočiti naši protagonisti.

Viktor će suočiti Anu s osjećajima koje gaji prema njemu, a Klara će od Andrije, koji je u sve većim problemima zbog Magdalene, doznati da nije trudna. Andrija će je ucijeniti i tražiti novac u zamjenu da nikome ne kaže da nije trudna.

Božo će natjerati Elenu da pred Petrom potvrdi kraj njihove veze, a Ana će pookušati uvjeriti Tamaru kako je najbolje da se vrati u Ivanje. Petar prizna Dinki svoje razočaranje u Elenu i kako je bankrotirao. Dinka se slomi i naposljetku ga pozove da ostane kod nje. Patrik dolazi k Dinki spreman da se ispriča, no tamo zatekne Petra. Andrija shvaća da će morati isključiti Magdalenu s aparata, odlazi u Ivanje i u ordinaciji se pokušava pomiriti s konačnom odlukom.
„Vatre ivanjske“ od sljedećeg tjedna gledajte od ponedjeljka do petka u 20 sati!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Gospodin Savršeni na službenoj dužnosti u CERN-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba