Ostalo

Anja Hrelja

Kuhanje je zavoljela uz mamu i baku, a prvo jelo koje joj je mama dopustila da napravi bile su čokoladne kocke. Tada je, kaže, prvi put dobila povratnu reakciju od ljudi koji su probali njezine kocke.

RTL
11.02.2015 00:00

Anja dolazi iz Zagreba i ima 27 godina. Po struci je magistra struke i znanosti o okolišu, a trenutno je nezaposlena. Kuhanje je zavoljela uz mamu i baku, a prvo jelo koje joj je mama dopustila da napravi bile su čokoladne kocke. Tada je, kaže, prvi put dobila povratnu reakciju od ljudi koji su probali njezine kocke. Kasnije je učila sama kuhati, najviše putem interneta. Nabolje hrvatsko jelo joj je buzara, a kulinarska 'uspješnica' joj je božićna 'vatrena' patka u marinadi od limuna, meda i chilija. Kao anegdotu iz kuhinje prepričava onu kada je pripremajući jelo za svečani obiteljski ručak, umjesto bijelog vina stavila rakiju - više od 2 dcl, no, kako kaže, uspjela je spasiti stvar i nitko nije primijetio dok im nije rekla. Također, imala je, kako kaže, katastrofu kada joj je zagorio i propao juneći gulaš koji je prethodno kuhala 4 sata i dovela ga do savršenstva i to samo zato jer je ostavila nekome drugome da pazi na njezino jelo. Najveća joj je želja obrazovati se za profesionalnog kuhara.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Twitter , Facebook i Instagram !