Ostalo

Bisera je pod povećalom – traže joj se i najmanje greške!

Kao što je bilo za očekivati, drugi dan istarske kuhinje u showu Tri, dva, jedan – kuhaj" pokazat će se teškim za natjecatelje iz unutrašnjosti Hrvatske.

RTL
15.04.2014 13:30

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr

Maneštra od bobići i fritaja od šparoga s pršutom čine se jednostavnim za pripremanje - za Nataliju čak i previše jednostavnim, dok će Nenad pokazati da i s malo namirnica može osvojiti nepce žirija. Međutim, žiri će Biseru i dalje držati pod povećalom!

Tri, dva, jedan - kuhaj! Bisera Dvorničić

Prvi dan donio je znatan pomak u ravnoteži snaga među kandidatima – kontinentalci su tri tjedna suvereno vladali listama najboljih, no sada je red da se Primorci pokažu i dokažu. Proljeće u Istri donosi pravo bogatstvo u vidu svježih namirnica, a samim time i plejadu domaćih delicija. Mlade i svježe namirnice ne treba puno termički obrađivati, što će dokazati i današnji izazovi teme brzog ručka" – maneštre od bobići i fritaje sa šparogama i pršutom.

Tri, dva, jedan - kuhaj! žiri

Natalija i sama priznaje da joj istarska kuhinja ne odgovara zbog jednostavnosti recepata i kratke pripreme namirnica, s čime se u svojoj kuhinji dosad nije susretala. Zbog toga je odlučila držati se recepta za oba današnja brza ručka. Za razliku od nje, Nenad će pokušati dokazati žiriju da i s malo namirnica može napraviti sočna jela. Naravno, maneštri i fritaji će dodati malo osobnosti, ali bez previše kompliciranja".

Tri, dva, jedan - kuhaj! Anka Cvitanović i žiri

S obzirom da smo ovaj tjedan u Biserinoj regiji, žiri je drži pod posebnim povećalom i imaju velika očekivanja. Bisera maneštru često radi kod kuće pa će se žiri trebati dobro potruditi kako bi joj našao poneku zamjerku.

Hoće li ih biti, doznat ćemo večeras u 21:10 sati, u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj" , samo na RTL Televiziji!

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr , a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru