Ostalo

Bivša Spajsica rekla ono što svi mislimo: 'Lady Gaga je pretjerala, žao mi je Bradleyeve djevojke'

Lady Gaga je nedavno razvrgnula zaruke s Christianom Carinom, a sve su glasnija šuškanja da je za sve kriv njezin kolega sa seta filma 'Zvijezda je rođena'

Tabloid.hr
25.02.2019 10:25

Koliko su se Lady Gaga i Bradley Cooper povezali na snimanju filma 'Zvijezda je rođena' najbolje pokazuje nastup na sinoćnjoj 91. dodjeli Oscara .

Emotivno su izveli pjesmu 'Shallow' koja je dobila zlatni kipić za najbolju pjesmu, a njihovu kemiju je bilo nemoguće ne primijetiti.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Izvedbu jeiz prvog reda pratila Bradleyeva djevojka, manekenka Irina Shayk , a da cijela situacija postane još zanimljivija pobrinula se Lady Gaga koja je nedavno razvrgnula zaruke s Christianom Carinom .

Tu je situaciju jutros u programu Piersa Morganaprokomentirala i bivša Spajsica Mel B . "Ovo je bilo zasta previše, bilo mi je žao njegove cure Irine. Pogotovo na kraju nastupa, kada su se onako zbližili. To su ljubavni pogledi, zaista", rekla je pjevačica.

"Želim vjerovati da je to sve bio dio nastupa jer se radi o 'ženskoj pravilu'. Nadam se da je sve profesionalno", dodala je.