Ostalo

Božena ide u dvoboj, a Nikolina kući!

Nakon što su je tijekom tri kruga turnira pobijedili svi članovi njezina klana, Božena je postala druga duelistica koja će se u sutrašnjoj emisiji boriti za ostanak u dvorcu.

Press
01.10.2016 07:00

U posljednjem krugu trebalo je upaliti vatru što je Alenu uspjelo, a Boženi nažalost ne. No to nije bila jedina novost u večerašnjoj emisiji - dvorane je šokirala Nikolina koja je zbog zdravstvenih problema odlučila napustiti 10.stoljeće.

- Toni, ti si moj favorit. Ivo, normalizirao si se, rječnik ti je na nivou. Božena, nemam pojma što da tebi kažem. Ti me i živciraš i draga si mi i svašta nešto. Božice, ti si me malo razočarala. Baš si me uvrijedila onu večer i nikako to ne mogu zaboraviti. Alene, ti i Božena ste u istom klanu?! Sanja, hvala na pletenicama koje si mi plela. Kike, a ljubav moja. To sam ti već bila rekla, nemaš djece ali toliko si mi majčinske ljubavi pružila ovdje. Hvala ti na svemu, nikada ti neću zaboraviti. Ana ti si mi isto jako prirasla srcu. Željko, super si. A Ante, ti si debil nad debilima, konjina i svašta nešto, ali si mi i dalje drag. A kaštelan je miran i povučen dok ne popije. Šalim se, drago mi je da smo se upoznali! -kazala je Nikolina kroz smijeh. -Anamarija, ode ja kod Tina! -dodala je, izgrlila se sa svima i krenula prema izlazu. -Nemoj da me tvoja žena čeka tu vani, izvući će me za kosu! -kazala je Anti kome je njezin odlazak najteže pao pa joj je na izlasku poručio neka se 'zadrži malo u Zagrebu'.

Što li to markantni Dalmatinac smjera, doznat ćemo uskoro.