Play ponuda
Play ponuda
Tilda doznaje loše vijesti

Božo Elenu izbacuje iz kuće, a Viktor kupuje zaručnički prsten!

Viktor odlazi kupiti prsten, lomi se. Gledajući prstenje, sve više misli na Anu. Za koga će Viktor kupiti prsten? Doznajte večeras u 20 sati u novoj epizode serije 'Vatre ivanjske'!

Image
Foto: RTL
RTL/ 19.11.2014. u 15:53
Play ponuda

Viktor nudi Tildi i Ani da ih prebaci do grada. Dok Tilda u bolnici saznaje da doktor za nju ima loše vijesti, Ani se učini da na kraju hodnika vidi Andriju.

Patrik ustanovi da Petar nije podmirio dug prema pansionu te nagovara Luku da ode razgovarati s njim. Nakon razgovara s Petrom, Luka je sve uvjereniji da on nema novca i da uistinu planira iskoristiti Elenu. Vera ustanovi da je Tamara nestala, što je Luki još jedan razlog za brigu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon što je vidio Elenu s Petrom, Božo odlazi na imanje, mijenja brave i izbacuje sve Elenine stvari. Odlučuje joj se osvetiti što ga je prevarila i suočiti Petra sa snimkom njezinog priznanja.

Zahvaljujući Klarinom upozorenju, Elena odlazi na imanje vidjeti što se događa. Ondje je zatiče neugodan prizor njezinih izbačenih stvari i promijenjene brave. Što će Elena učiniti? Viktor odlazi kupiti prsten, lomi se. Gledajući prstenje, sve više misli na Anu.

Za koga će Viktor kupiti prsten? Doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Zadarski Millenium jump: 2.700 ljudi skočilo u more u isto vrijeme i ponovno srušilo rekord

Play ponuda

Više s weba