Play ponuda
Play ponuda
KLARA LAŽE DA JE TRUDNA

Božo je izvukao Markovo tijelo iz jezera!

Božo odbija potpisati papire za razvod pa mu Elena daje ultimatum – ili će potpisati ili ide u zatvor. Božo ipak potpiše, no Elenina sreća je kratkog vijeka jer joj otkriva kako je on taj koji je premjestio Markovo tijelo. Ne propustite 'Vatre ivanjske' večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
RTL/ 29.10.2014. u 11:49
Play ponuda

Nakon što ne uspije nagovoriti Anu da preuzme imanje, Patrik s istim naumom posjeti Viktora. Viktor nakon toga moli Anu da se vrati na imanje. Oboje su emotivni i teško skrivaju ljubav. Ana se lomi oko Viktorova zahtjeva jer ne želi Klari uništiti život.

Image
Foto:
Image

Klara pokušava spasiti odnos s Viktorom, pravda mu se nakon sukoba s Anom i želi ponovno steći njegovu naklonost. Umjesto oprosta, Viktor šokira Klaru kada joj otkrije da je pozvao Anu da se vrati na imanje. Klara se na to odlučuje na očajnički potez i laže Viktoru da je trudna!

Božo odbija potpisati papire za razvod pa mu Elena daje ultimatum – ili će potpisati ili ide u zatvor. Božo ipak potpisuje, no Elenina sreća je kratkog vijeka jer joj Božo otkriva kako je on taj koji je premjestio Markovo tijelo kako ne bi završila u zatvoru. Patrik odbija izvršiti novi Tildin plan, a ona ga ucjeni fotografijama njega i mrtve Sabine.

Image
Foto:
Image

Tamara je ipak odustala od pobačaja, Luka je presretan, no ni ne sluti tajnu koju Tamara krije - ne zna tko je otac njezina djeteta!

Sve doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
muka s gljivicama i vlagom

Kako zidovima vratiti stari sjaj i riješiti se ružnih crnih fleka?

Play ponuda

Više s weba