Play ponuda
Play ponuda
ELENA POSTAJE ZAROBLJENICA

Božo prijeti Petru da će ga ubiti!

Elena optužuje Božu da će jedino on biti kriv ako se njihov brak raspadne, a Božo je u naletu bijesa zaključava u podrum! Tilda smišlja novi plan, a što je naumila doznajte u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 15.10.2014. u 11:44
Play ponuda

Iako sumnjaju da je Elena prvi razlog Božinog i Petrovog fizičkog sukoba, svi su još uvijek uvjereni da je posrijedi imanje. Božo se odbija ispričati Petru zbog napada i odlazi s Elenom kući raščistiti stvari.

Na putu sretnu Mariju koju Elena optuži da je Boži napunila glavu glupostima protiv Petra. I kod kuće nastavljaju svađu, Elena i dalje tvrdi da je sve to dio Marijina plana i odbija Boži priznati vezu s Petrom. Optužuje ga da će jedino on biti kriv ako se njihov brak raspadne, a Božo je u naletu bijesa zaključava u podrum!

Image
Foto: RTL
Image
RTL


Patrik pokušava spasiti brak

Patrik koristi priliku da se približi Dinki, ali joj prešućuje da su se Božo i Petar potukli u krčmi.  Koristi trenutak njezine zahvalnosti da joj se umili, ne bi li napokon dobio priliku spasiti brak. Ana sazna za sukob Bože i Petra, ali ne zna pravi razlog. Napada Viktora, a svađa se iz one o Boži i imanju uskoro pretvara u onu o njihovom odnosu. Sve to s vrata promatra Klara.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Tilda kuje novi plan!

Kada vidi da su se Dinka i Ana zbližile, Tilda potiskuje nezadovoljstvo. Daje Sabini do znanja da je nezadovoljna njezinim radom i postaje svjesna da se ovaj plan nije odvio kako je zamislila. Zato odlučuje osmisliti novi! Što je naumila?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

RTLplay - FAQ - pitanja i odgovori

Play ponuda

Više s weba