Play ponuda
Play ponuda
Što će učiniti?

Božo pronalazi Elenu u krevetu s Petrom!

Božo pronalazi Elenu u krevetu s Petrom. Što će učiniti? Doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske'.

Image
Foto: RTL
RTL/ 18.11.2014. u 9:29
Play ponuda

Iako je na početku zatečena Petrovim prijedlogom, Ana je sve više uvjerena da je Tildi uistinu potreban skrbnik, pogotovo nakon što je nađe u Mijinoj sobi u kojoj Tilda traži ogrlicu i slaže joj da je mislila da je u svojoj kući u Zagrebu. Elena prijeti Luki i Tamari da će im oduzeti pansion, zbog čega je Luka u sve većoj panici. Tamara se slomi i prizna Luki da ga je prijavila udovica, i to zbog nje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Andrija ipak odluči spasiti Viktora i tako ispada heroj, no bez obzira na to što se pomirio s Viktorom i Božom, ipak ne uspije doći do novca koji preko Marije moli od Bože. Ozlijeđeni Viktor vidi da Klara i Mija imaju sve bolji odnos i natukne Klari da će je uskoro zaprositi.

Luka u tajnosti potpiše ugovor s Patrikom i prepušta mu suvlasništvo pansiona iako je Tamari obećao da neće. Kada Tamara shvati da je Luka za partnera ipak uzeo Patrika, u očaju prihvaća Elenin ček i odlučuje otići iz mjesta. Božo pronalazi Elenu u krevetu s Petrom. Što će učiniti? Doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

FOTO - Farmeri 14. sezone 'Ljubav je na selu' žele samo jedno - ljubav: Upoznajte novih 11 farmera

Play ponuda

Više s weba