Ostalo

Darko odredio kaznu za Antu

Vladavina novog kaštelana nije započela lijepo i jednostavno. Već je nakon prvog dizanja zastave morao dvoranima odrediti kazne.

Press
30.09.2016 14:30

- Jučer je bio lijep dan i to ne slučajno. Kralj je dobar prema nama jer smo to zaslužili. No kasnije je bilo nekih događanja koja su poremetila naš mir. Ante, ti si uzrok svega toga, bilo je tu nekih lomova po dvorcu. Ja bi volio da se ti sada posvetiš brodu. Nemoj to shvatiti kao kaznu, ali ako se posvetiš poslu imat ćeš vremena pozabaviti se svojim mislima i eventualnim problemima i unutarnjim nemirima koje imaš! -kazao je Darko Anti, a dao mu je i još jedan zadatak u kojem će se, nada se, zbližiti i popraviti odnose s Alenom.

- Alen će popraviti on a kola, možeš mu i ti pomoći. Niste u dobrim odnosima, a ja bih iskreno volio da se ti vaši odnosi poprave! -dodao je kaštelan. Poseban zadatak za sve dvorane ima i kralj Tomislav.

- Kaštelane pripremi dvorane za ponovni izlazak iz dvorca. Ne izlaze radi šetnje i uživanja, svaki njihov korak je u službi kralja. Zadatak im je u okolici dvorca skupiti što više šiblja! -pročitao je kaštelan.

Što će sa sakupljenim šibljem, doznat ćete večeras u novoj epizodi "Anna".