Diplomirana ekonomistica Đurđica Zubatović (43) radi kao privatnik, a dolazi iz Križa pokraj Zagreba. Đurđica ima troje djece, a hobiji su joj tenis, zumba ples, skijanje, sviranje i plesanje. Najviše voli kuhati tjesteninu, a jelo koje joj uvijek uspije je, kaže, krumpir. Đurđica inspiraciju za kuhanje nalazi u željama svoje djece koja su gurmani, i aktivno sudjeluju u kuhanju, a kuha od svoje 11 godine. Za svoje kulinarske vrline smatra brzinu i snalažljivost, a najveći utjecaj na njezino kuhanje imala je njezina baka Anka koja ju je naučila raditi kruh i tjesteninu. Đurđica ima i anegdotu iz kuhinje. Dok je na moru radila ručak za 15-ero ljudi, nakon dugotrajnog mariniranja i pečenja, meso je ostalo vani u poklopljenoj posudi. Neka životinja, lisica ili slično, je otkrila meso, razvukla ga po dvorištu i uništila. Jedino što je Đurđica uspjela napraviti za taj dan bili su špek-fileki, no kaže, pojeli su se s guštom!
OGLAS