Ostalo

Dnevni boravak u kojem se veselo druži, ugodno radi i lijepo spava

U šestoj epizodi IKEA makeovera, IKEA tim stiže u pomoć Mirjani Lončar, vlasnici tek kupljenog stana u Zagrebu, kojoj je vlastiti dom dugo bio najveća životna želja.

RTL
21.11.2017 12:55

S obzirom da živi sama, dnevni boravak je poželjela urediti kao prostoriju u kojoj povremeno radi te u kojoj je dio za spavanje, ali ponajprije kao ugodni kutak u kojem će uživati, sama ili s prijateljicama koje joj često navrate u goste.

Osim želje da se riješi starog, privremenog namještaja, Mirjana je sanjala o dnevnom boravku opremljenom u modernom stilu. Voli neutralne boje i svijetle tonove, a svoje ideje za uređenje dnevnog boravka iznijela je i stručnjacima za interijere.

IKEA Makeover

Kako je IKEA tim preuredio dnevni boravak u kojem se ugodno radi, lijepo spava i dobro zabavlja, provjeri u četvrtak 23. studenog, u 18:15 sati na RTL-u .

IKEA makeover, u sklopu kojeg će IKEA tim dnevne boravke osmero dobitnika (pre)urediti do neprepoznatljivosti, prati svaki četvrtak do 07. prosinca u petominutnom bloku nakon emisije Kupuj i prodaj , a prije početka emisije RTL Danas .