Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
novi zapleti i intrige u ivanju

Doznajte što vas čeka idući tjedan u 'Vatrama ivanjskim'!

Što vas čeka idući tjedan u Ivanju?! Doznajte od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 28.11.2014. u 14:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marija je sve nervoznija zbog Magdalene koja zamalo ugleda Viktora i Anu. Iako Magdalena uvjerljivo laže oko svojih namjera, Marija sve više sumnja u njezinu iskrenost. Patrik vidi Petra s Dinkom i sve mu se više čini da ju zauvijek gubi. Tomo ne odustaje od Vere koja mu daje malu nadu, no njegova sreća je kratkog vijeka jer se na kraju samo dodatno posvađaju.

Petar se došao pomiriti s Tildom, ali ona nikako ne može prijeći preko njegove veze s Dinkom. Stavlja pred njega ultimatum - ako ostane s Dinkom, izgubio je majku. Elena tješi slomljenu Klaru u pansionu, iskreno zabrinuta za svoju djecu.

Andrija poludi kad vidi da je Elena napala Tamaru. Zaprijeti joj da će, ako se Tamari ikad više dogodi nešto loše, Luka zaglaviti u zatvoru. Marija sumnja da će Tamara i Andrija biti zajedno sretni, ali Andrija misli da je to nov početak za njega i da će sve biti dobro. Marija shvati koliko bi ga to učinilo sretnim. Odlazi kod Magdalene i nudi joj svu svoju ušteđevinu da se više nikad ne vrati na imanje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Marija sve više pritišće Magdalenu da donese konačnu odluku. Magdalena je začuđena Marijinom žurbom i hini da će pristati na njezinu ponudu samo pod uvjetom ako joj da više novca.  Marija je u problemu, no kada ugleda Božin sef padne joj na pamet da bi mogla ukrasti potreban novac. Hoće li popustiti pod pritiskom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Božo napokon prihvaća Andriju jer vidi da se uistinu promijenio. Marija krade Božin novac iz sefa i nosi ga Magdaleni, ali doživi šok kad shvati da je ona pobjegla iz bolnice.

Što vas još čeka u Ivanju?! Doznajte od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL Televiziji!

Upravo se čita

Image
INTERVJU ZA RTL.HR

Hana Sokač iz 'Života na vagi' o nevjerojatnoj transformaciji: 'Promijenila sam baš sve, kroz tijelo gradim zdravlje'

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'ĐUMBIRKO' na meniju

Božićni keksići, poznatiji kao gingerbread

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba