Play ponuda
Play ponuda
NAPETI SLAVONSKI TJEDAN

Evelina očarala žiri pitom od jabuka, a Abel sve upropastio konjakom!

Kako slavonski tjedan prolazi, tako se mijenjaju imena najboljih i najlošijih kandidata u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj'.

Image
Foto: RTL
RTL/ 26.3.2014. u 22:30
Play ponuda

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr

Kako slavonski tjedan prolazi, tako se mijenjaju imena najboljih i najlošijih kandidata u showu „Tri, dva, jedan - kuhaj“. Evelina je proglašena najboljim natjecateljem trećeg dana zahvaljujući piti od jabuka, dok je žiriju gorak okus u ustima ostavio Abelov čobanac s konjakom. Hoće li se Abel trgnuti i sutra iznenaditi sudački trojac?

Za pojedine kandidate se čobanac pokazao prilično opasnim - Natalija nije prestajala plakati zbog luka, Tanja se zbog ozlijeđenog prsta morala poslužiti blenderom, a Zlatana je u lice pogodio dio kosti dok je sjekiricom odvajao meso od kosti. On je jedini uz namirnice zatražio i kulinarsku sjekiricu, pa su preostalih trinaest kandidata od njega tražili pomoć u sjeckanju kosti i mesa. Međutim, kandidati su pokazali iznimnu kreativnost u korištenju sastojaka i začina u čobancu (konjak, piletina, jabuke, češnjak…), dok su žiri iznenadili pitama od jabuka.

U pripremi čobanca i pite od jabuka zvijezde se nisu posložile Abelu, dok je Evelina bila najbolja. Slavonka se trećeg dana dobro snašla s čobancem, ali je pomela ostale kandidate sa svojom pitom od jabuke, inače najdražim kolačem njezinog supruga. Iako se nije držala tradicije, Evelina je očarala žiri pitom sa čak dva sloja jabuka: donji s ribanim, a gornje s kriškama jabuka. S druge strane, žiri je Abelu pohvalio mekoću mesa u čobancu, ali i zamjerio upotrebu konjaka (ili mirogojčeka, kako je napomenuo TomislavŠpiček), dok su mu jabuke „poplavile“ donji sloj pite (probile su donji sloj tijesta zbog količine).

Posljednjeg dana slavonske kuhinje kandidati će se morati itekako potruditi jer u četvrtak dvoje kandidata koji nisu pokazali veliko kulinarsko umijeće odlaze u - dvoboj!

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr, a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvatskom počeo kružiti nastavak porno snimke Tine Katanić, tko ga distribuira?

Play ponuda

Više s weba