Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MOJA MAMA NAJBOLJE KUHA

Gretiću mama uletjela u kuhinju!

Hoće li obična gulaš-juha postati noćna mora Tomislava Gretića, iskusnog kuhara svjetskog formata, pogledajte na RTL Televiziji u četvrtak 17.svibnja u 17:58 sati.

Image
Foto: RTL
RTL/ 16.5.2012. u 14:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pod budnim okom mame Renate, naš kuhar Tomislav Gretić u ovotjednoj će emisiji Kuhar i pol pripremiti domaće, tradicionalno jelo u najboljoj namjeri da se pokuša približiti savršenosti okusa i teksture kakvu uspijeva dobiti njegova mama.

Hoće li obična gulaš-juha postati noćna mora iskusnog kuhara svjetskog formata, pogledajte na RTL Televiziji u četvrtak 17.5. u 17:58 sati.

Suprotno uvriježenom mišljenju kako upravo majke imaju najveći utjecaj na naš gastro izričaj, Gretić kaže kako to kod njega nije baš bio slučaj, iako, odmah dodaje:

"Ima 15 jela koja ja nikada neću skuhati tako dobro kao moja mama, ali ja ih niti ne mogu upotrijebiti kada kuham za svoje goste".

Osim što vam pomaže pronaći inspiraciju za svakodnevne recepte, ali i kuhanje općenito, u emisiji Kuhari pol, u samo dvije minute savjetujemo kako prirediti jelo bez dugih priprema i iscrpljujućih nabavki, a da ga ne zakinete na kvaliteti i okusu.

Uz recept za pripremu određenog jela, Tomislav Gretić donosi i kuharske tajne i savjete koji i od vas mogu napraviti kulinarskog znalca.

A tko je glavni u kuhinji slavnog kuhara, mama ili sin, provjerite u četvrtak, 17. svibnja u emisiji Kuhar i pol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sretan Uskrs

Uskrsni ručak za 10: Evo što vam Špiček predlaže da skuhate za blagdanski stol

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba