Ostalo

Hoće li Marija Boži reći za Eleninu avanturu s Petrom?!

Marija čuje da Elena dogovara spoj s Petrom i govori mu kako joj jako nedostaje. Pokušava razgovarati s Božom i uvjeriti ga da je Elena s njim samo radi imanja. Božo se naljuti i odbrusi joj da mu se ne miješa u brak.

RTL
13.10.2014 13:10

Na zidu u podrumu se pojavila pukotina. Božo je uznemiren, ali ne želi majstore u kući, ljut je i naredi Tomi da nikome ne spominje nezgodu i odluči sam popraviti štetu. No prvo treba pronaći novo skrovište za ono što je donedavno skrivao u zidu!

Božo objašnjava Petru da dokument koji je Ana našla potvrđuje da mu je Tilda isplatila sve neisplaćene plaće iz vremena kad je radio za Marka. Naime, Tilda je svih tih godina odvajala novac za Petrovu plaću sa strane, znajući da će u protivnom Marko sve zapiti. Hoće li Petar prihvatiti Božino objašnjenje?

Vatre ivanjske

Vatre ivanjske

Marija čuje da Elena dogovara spoj s Petrom i govori mu kako joj jako nedostaje. Pokušava razgovarati s Božom i uvjeriti ga da je Elena s njim samo radi imanja. Božo se naljuti i odbrusi joj da mu se ne miješa u brak. Božo sretne Elenu na izlazu iz kuće, baš kad je krenula naći se s Petrom. Ljut je na nju jer je nikad ne vidi, a ona ga, da bi ublažila situaciju, poziva da pođe s njom na krijes. Na posljetku Elena odlazi na krijes bez Petra, a Božo dolazi u gostionu i predlaže Eleni da odgode njihovo druženje. Ona ga odvlači iz gostione pod izlikom da ipak moraju ozbiljno razgovarati. Marija ih spazi dok zajedno odlaze iz gostione i dvoumi se treba li Boži reći sve o Eleninoj nevjeri!

Vatre ivanjske

Tamara telefonira Sabini da Ana ne namjerava otići iz Ivanja dok ne sazna sve što je muči u vezi Tilde. Naime, Sabina plaća Tamaru da joj sazna informacije o tome što se događa u Ivanju. Tamara počinje sumnjati u Sabinine namjere i zaključuje da mrtvoj Tildi nikakve informacije nisu od koristi. Sabina joj ne želi ništa reći, ali joj daje tragove. Tamara pokušava od Ane izvući bilo kakvu informaciju o Petru kako bi uspjela sastaviti sve dijelove slagalice, a kasnije odlazi i do Petra pod izlikom da ga želi pozvati na proslavu paljenja krijesa.

Ana je slomljena nakon što je vidjela Viktora i Klaru u ljubavnom zanosu i unatoč nagovorima Dinke i Tamare, ne želi ići na ivanjski krijes. Klara zove Viktora na krijes, no on kaže da mora raditi, a dodatno ga uzruja njezino inzistiranje da je Ana pravi razlog zbog kojeg ne želi ići. Hoće li je ipak odvesti i hoće li se tamo pojaviti i Ana? Doznajte večeras novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenojFBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV