Play ponuda
Play ponuda
KOBNI NAPAD NOŽEM

Hoće li se Andrija izvući?

Andrijino stanje postaje sve lošije te Luka odlučuje otići pozvati Anu u pomoć. Hoće li ga Ana uspjeti spasiti, saznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL TelevizijI!

Image
Foto: RTL
RTL/ 4.12.2014. u 10:24
Play ponuda

Klara pokušava uvjeriti Viktora da joj oprosti zbog lažiranja trudnoće i da još jednu priliku. Viktor je odlučan, između njega i Klare je gotovo. Tilda uvjerava Anu da treba iskoristiti priliku i pristupiti Viktoru, no unatoč njezinim i Viktorovim emocijama, Ana se ne usuđuje pokazati što osjeća.

Petar je zahvalan Dinki što mu je pomogla da se ohladi. Odlučuje još jednom pokušati razgovarati s Tildom, no nakon toga planira otići iz Ivanja. Kada shvati da bi ga ponovno mogla izgubiti, Dinka ponudi Petru da ostane u njezinoj kući kako bi bio blizu majke.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Čuvši svađu Elene i Klare, Tilda odlučuje Klaru izbaciti s imanja. Klara zatraži Božu pomoć od Bože koji sada mora odlučiti hoće li stati na njezinu ili Tildinu stranu.

Andrijino stanje postaje sve lošije te Luka odlučuje otići pozvati Anu u pomoć. Ana u Viktorovoj pratnji dolazi u ordinaciju, ali Andrija je već izgubio svijest.

Hoće li ga Ana uspjeti spasiti? Doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

RTLplay - FAQ - pitanja i odgovori

Play ponuda

Više s weba