Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
webizode na lifestyleu

InDizajn kreće u novu sezonu na RTL Televiziji!

Nakon uspješnih sezona na RTL2, popularna emisija 'InDizajn' dobila je termin na RTL Televiziji! Tako će svojoj već brojnoj publici, kao i svim ljubiteljima uređenja interijera, Mirjana Mikulec u novoj sezoni emisije 'InDizajna' ponovno donositi korisne savjete, ideje i novitete. InDizajn, od 22. rujna, u 11.30 sati na RTL Televiziji!

Image
RTL/ 17.9.2013. u 14:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova sezona 'In Dizajna' donosi rubrike 'Dizajnerski prostori', priloge 'Stvaramo dom' i 'Makeover', a razveselit će mnoge ljubitelje uređenja interijera jer će Mirjana i njezina ekipa zaviriti u mnoge zanimljive prostore poznatih arhitekata i umjetnika.

Uz ove rubrike, zaljubljenici u Internet bespuća također će doći na svoje, jer 'InDizajn' priprema i webizode!

Materijal koji će biti emitiran na web stranici www.rtl.hr,  u formi kratkih epizoda od 10-ak minuta, zasigurno će privući one koji žele detaljniju obradu tema poput  ‘Uradi sam’ ili detaljnjija objašnjenja stručnih tema i zahvata koji se u emisiji ne obrađuju toliko detaljno.

Što će sve Mirjana Mikulec otkriti o uređenju stana u novim epizodama ove popularne emisije, ne propustite pogledati od 22. rujna, u nedjelju, od 11.30 sati, kada kreće nova sezona.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Rađa li se to nova ljubav?

Ma tko više mari za Steffani i Ervina! Vesna i Goran postaju sve privrženiji jedno drugom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba