Play ponuda
Play ponuda
nova uzbuđenja

Ivanje ne miruje, emocije pokreću događaje

U novom tjednu serije 'Vatre ivanjske' čekaju nas nova uzbuđenja, intrige i strahovi. Ne propustite nove epizode popularne serije od 12. do 15 siječnja samo na RTL Televiziji.

Image
Foto: RTL
RTL/ 9.1.2015. u 9:50
Play ponuda

Mia se rasplače dok joj Viktor izbjegava odgovoriti voli li mamu. Vera pronalazi Tomino oproštajno pismo i saznaje da je otišao u inozemstvo. Patrik brzo poveže konce i napadne Tildu, koja mu prizna da je poslala Tomu umjesto njega u Ameriku. Patrik tješi Veru koja ga ozbiljno upita je li to između njih tek avantura ili Patrik misli ozbiljno?

Petar uzvraća udarac Eleni i Boži; provocira ih i prijeti kako će se useliti s Dinkom na imanje. Božo je odlučan u nakani da zauvijek razriješi problem imanja. Magdalena manipulacijom uspijeva izbjeći da je Viktor upita za razvod. Tildi pozli nakon obračuna s Magdalenom. Hoće li Tilda biti dobro?

Ana je odlučna krenuti u potragu za bolnicom gdje je Magdalena bila smještena. Andrija se nudi da on to obavi, u strahu da Ana sazna istinu. Magdalena dolazi Andriji na hipnozu i odglumi da se nečega sjetila. Hoće li priznati da se sjeća svega što je Andrija napravio? Elena prividno odustaje od Petra, no ubrzo Dinki zaprijeti ponovnim iskopavanjem Markovog leša.

Magdalena, Viktor i Mia dolaze pred kolibu Viktorove majke gdje se on bori s osjećajem da je izdao Anu. Viktor se prisili opustiti radi Mije. U žaru igre, Magdalena pada na Viktora i ljubi ga. Elena zavodi Božu i suptilno ispituje detalje oko Marka. Božo je sve sumnjičaviji oko njenih namjera i otvoreno je konfrontira.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvatska traži zvijezdu, Epizoda 2

Play ponuda

Više s weba