Ostalo

Jedan od najpoznatijih kuhara mlađe generacije u žiriju

U finalnom tjednu gostujući član žirija bit će Marin Medak, prema mnogima jedan od najpoznatijih kuhara mlađe generacije i vlasnik restorana RougeMarin u Zagrebu.

RTL
02.06.2014 12:28

U presjeku svake regije Željki Klemenčić i Tomislavu Špičeku pomagali su gostujući članovi žirija, sve do jednog vrsni gastronomi, gurmani, kuhari i vrhunski poznavaoci osobnosti i specifičnosti regije koju zastupaju.

U finalnom tjednu gostujući član žirija bit će Marin Medak , prema mnogima jedan od najpoznatijih kuhara mlađe generacije, koji je već s 23 godine postao šef kuhinje.

Osim kulinarskim vještinama, Marin vlada i ostalim segmentima ugostiteljstva. Nakon deset godina rada otvorio je svoj restoran RougeMarin u Zagrebu.

Uz kulinarstvo obožava umjetnost, te veliku pažnju pridaje vizualnom identitetu.

Veliko iskustvo i kulinarsko znanje, ali i neretljanski temperament odlike su koje Marin donosi u Tri, dva, jedan" kuhinju.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.