Ostalo

Jelena Rodić

Veterinarska tehničarka iz Donjeg Miholjca kuhati je naučila uz obitelj koji su joj ujedno i inspiracija za kuhanjem. Jelenina kulinarska filozofija je da se kuhati mora strpljivo, pametno i cijeniti svaku namirnicu te je tako uspjeh zagarantiran.

RTL
18.03.2014 13:00

Jelena Rodić (33) iz Donjeg Miholjca je veterinarska tehničarka po struci, koja je trenutno nezaposlena. Ima dvoje djece, a kuhati je naučila uz obitelj koji su joj ujedno i inspiracija za kuhanjem. Jelena je zavoljela kuhanje kada joj se rodila prva kćer jer je tada željela da jede prirodno i domaće. Najveći utjecaj na njezino kulinarsko umijeće imale su baka i mama. Jelenina kulinarska filozofija je da se kuhati mora strpljivo, pametno i cijeniti svaku namirnicu te je tako uspjeh zagarantiran. Sjeća se i anegdote iz kuhinje kada je pekla carsko meso i servirala suprugu, no njemu je meso bilo slatko! 'Naravno, umjesto da sam posolila ja sam stavila šećer!', smije se Jelena koja svojim vrlinama smatra smirenost, strpljivost te zna prihvatiti kritiku.