Ostalo

Josip Oštrić

Kuhati je naučio od majke, omiljeno jelo su mu škampi na buzaru, a omiljena hrvatska delicija pašticada. Kulinarskih anegdota ima mnogo, a omiljena mu je ona u kojoj je malo mače zamijenio za provalnika.

RTL
11.02.2015 00:00

Josip ima dvadeset i osam godina i dolazi iz Zadra. Trenutno je nezaposlen, a kod kuće mu društvo pravi pas. Kuhati je naučio od majke, omiljeno jelo su mu škampi na buzaru, a omiljena hrvatska delicija pašticada. Kulinarskih anegdota ima mnogo, a omiljena mu je ona u kojoj je malo mače zamijenio za provalnika. Naime, radio je sa sestrom palačinke kada je začuo da netko lupa po vratima. Kako nije vidio nikoga, misleći da je provalnik uzeo je tavu s vrućim uljem da ga izlije na provalnika. No kada su otvorili vrata, vidjeli su da je to samo malo mače u potrazi za hranom i toplim domom. Uz to što voli kuhati, rado putuje, a slobodno vrijeme provodi i u teretani, a kulinarsku inspiraciju pronalazi u šumi.