Ostalo

Kako dnevni boravak prometnuti u pravu blagdansku oazu

Sedma epizoda IKEA makeovera donosi obilje ideja kojima ćete svoj dnevni boravak prometnuti u prostor koji će zadovoljiti potrebe velikih, ali i najmanjih članova obitelji.

IKEA Makeover
29.11.2017 09:12

IKEA tim stiže na obalu u posjet riječkoj obitelji Sharbini koja je nedavno kupila stan i uređuju stari dnevni boravak. U njemu borave sa svojih troje mališana kojima dnevni boravak nerijetko posluži kao pravo igralište. Rezultat? Vidljiv na namještaju i po zidovima, objašnjava mladi bračni par Sharbini.

Uz spretne ruke stručnjaka iz robne kuće IKEA Zagreb , dnevni boravak riječke obitelji Sharbini zasjat će ne samo u novom, već i u pravom blagdanskom ruhu, uz obilje svjetlećih ukrasa i okićenog drvca – nezaobilazan dekor prosinca.

IKEA Makeover

Kako je IKEA tim preuredio dnevni boravak u mjesto za opuštanje, odlaganje dječjih igrica i toplo blagdansko utočište, provjeri u četvrtak 30. studenog, u 18:15 sati na RTL-u.

IKEA makeover, u sklopu kojeg će IKEA tim dnevne boravke osmero dobitnika (pre)urediti do neprepoznatljivosti, prati i 07. prosinca, u posljednjoj epizodi, kada će stručni tim posjetiti jednu splitsku obitelj.